Lakridssirup

Lækker lakridssirup som kan bruges på desserter, i cocktails, ovenpå grenola til en brunch - mulighederne er uendelige. 

Lakridssirup
search
  • Lakridssirup

Ingredienser

Vand
3 DL
Sukker
2 DL
Lakridsgranulat
4 tsk

Opskrift

Bland sukker og lakridsgranulat i en gryde og hæld vandet over og rør rundt. 

Sæt gryden på mellem varme og kog den op. Lad den koge til den har den konsistens du ønsker. 

Det tager omkring 30 minutter. 

Du kan tjekke konsistensen på siruppen ved at have en tallerken i fryseren, som du tager ud og hælder en smule sirup på. Vip tallerkenen, så siruppen render, så kan hvilken konsistens den vil have afkølet. 

Hvis den bliver for tyk, kan du komme lidt mere vand i. 

Når siruppen har den ønskede konsistens hældes den på et skoldet glas.