

250g Siciliansk mandelpasta
Mandorla di Sicilia er formalede sicilianske mandler og intet andet. De sicilianske mandler er værdsat for deres sødme og intense aroma. På Sicilien i midten af februar, når den sicilianske vinter slutter, annoncerer mandeltræernes blomster foråret kommen og dette fejres ved "Imond blossom" festivalen i Agrigento.
Selve mandelhøsten finder sted Juli-September. Hvor frugterne naturligt falder af stammen, og bliver opsamlet med håndkraft. Før formaling bliver mandlerne soltørret, for at garantere en ekstra kraftig smag og sødme.
Ingrediens liste:
Formalede sicilianske mandler.
Ernæringsfakta:
Kulhydrater: 14,3 g/100g
-Heraf sukker: 3,6 g/100g
Protein: 22,1 g/100g
Fedt: 48,8 g/100g
Salt: < 0,0125 g/100g
Holdbarhed:
Uåbnet:
Se etiketten, opbevares et køligt og tørt sted.
Åbnet:
6 måneder, opbevares i køleskab.
Dosering:
90 g/kg