Mango marcipan

Mango marcipan til konfekt og kager.

Smag
15 gram Mango
Flormelis
50 g
Marcipan 63%
100 g

Lækker marcipan med mango, frisk og frugtig. Kan bruges som marcipanovertræk til konditor kager eller som konfekt, slik eller i fyldte chokolader.

  1. Marcipan, flormelis og mango blandes sammen i en skål. Det hele æltes så sammen med en grydeske eller med hænder iført plastik handsker, ælt så godt du kan.
    !!Man må ikke bruge de bare hænder!!
  2. Marcipanen puttes så på et bord med lidt flormelis eller et bolcheunderlag, og æltes videre med en kagerulle indtil marcipanen bliver ensformet. Tilføj gerne mere flormelis, hvis marcipanen er meget klistret.

  3. Skal marcipanen bruges til konfekt eller i fyldte chokolader, så må den gerne mættes med flormelis.

  4. Skal marcipanen bruges til overtræk, er det vigtigt den ikke bliver for tør. Brug her f.eks. nogle stykker plastik at ligge imellem hænder/kagerulle, bordet og marcipanen. Marcipanen ryger let af plastikken, og beholder sin pæne klare overflade. Når marcipanen er overtrukket kagen, kan man med lidt blød pres og en smule vand, forme den uden problemer.

Bliver marcipanen for tør: Tilsæt lidt glukosesirup i marcipanen.

Bliver marcipanen for klistret: Put den først i køleskabet i en 30-60 min. Klistrer den stadig, så ælt mere flormelis ind i marcipanen