Hindbær Marcipan
search
  • Hindbær Marcipan

Hindbær Marcipan

Hindbær marcipan til konfekt og kager.

Lækker marcipan med hindbær. Kan bruges som marcipan overtræk til konditor kager eller som konfekt, slik eller i fyldte chokolader. Tilføj gerne lidt naturlig rød farve.

  1. Marcipan, flormelis og Lampone blandes sammen i en skål. Det hele æltes så sammen med en grydeske eller med hænder iført plastik handsker, ælt så godt du kan.
    !!Man må ikke bruge de bare hænder!!
  2. Marcipanen puttes så på et bord med lidt flormelis eller et bolcheunderlag, og æltes videre med en kagerulle indtil marcipanen bliver ensformet. Tilføj gerne mere flormelis, hvis marcipanen er meget klistret.

  3. Skal marcipanen bruges til konfekt eller i fyldte chokolader, så må den gerne mættes med flormelis.

  4. Skal marcipanen bruges som marcipanovertræk til kager, er det vigtigt den ikke bliver for tør. Brug her f.eks. nogle stykker plastik at ligge imellem hænder/kagerulle, bordet og marcipanen. Marcipanen ryger let af plastikken, og beholder sin pæne klare overflade. Når marcipanen er overtrukket kagen, kan man med lidt blødt pres og en smule vand, forme den uden problemer.

Bliver marcipanen for tør: Tilsæt lidt glukosesirup i marcipanen.

Bliver marcipanen for klistret: Put den først i køleskabet i en 30-60 min. Klistrer den stadig, så ælt lidt mere flormelis ind i marcipanen. Kagerullen kan også vaskes ren, hvis marcipanen klistrer fast til den.

Produktinformation

Smag
15-20 gram Lampone
Flormelis
50 gram
Marcipan 63%
100 gram
Farve
Naturlig rød karmin farve.