Lakrids likør

Opskrift på italiensk lakridslikør

Vand
300 g
Smag
80 g Lakridspulver uden salmiak
Brun Farin
200 g
Rørsukker
200 g
40% Vodka
500 ml

En opskrift på en lækker italiensk lakridslikør med 20% alkohol. Dyb smag af mørk sukker og lakrids, perfekt til desserten eller sammen med aften slikket. Dine gæster vil elske den.

  • Hæld farin, sukker og vand i en kasserolle.
  • Bring i kog over moderat varme.
  • Når sukkeret er smeltet sættes varmen på lav, og lakridsen tilsættes lidt af gangen imens der omrøres med piskeris.
  • Efter alt lakridsen er rørt ud og opløst, slukkes for varmen og blandingen får lov at køle ned.
  • Eventuelle klumper blendes væk og alkoholen tilsættes.
  • Lakridslikøren sættes i køleskabet natten over, omrøres og puttes på flaske.
  • Serveres afkølet, gerne efter nogle timer i fryseren.