Mandorla di Sicilia

250g Siciliansk mandelpasta

132,00 kr.
Inkl. moms
Antal

Mandorla di Sicilia

Mandorla di Sicilia er formalede sicilianske mandler og intet andet. De sicilianske mandler er værdsat for deres sødme og intense aroma. På Sicilien i midten af februar, når den sicilianske vinter slutter, annoncerer mandeltræernes blomster foråret kommen og dette fejres ved "Imond blossom" festivalen i Agrigento.
Selve mandelhøsten finder sted Juli-September. Hvor frugterne naturligt falder af stammen, og bliver opsamlet med håndkraft. Før formaling bliver mandlerne soltørret, for at garantere en ekstra kraftig smag og sødme.

Ingrediens liste:
Formalede sicilianske mandler.

Ernæringsfakta:
Kulhydrater:        14,3 g/100g
-Heraf sukker:       3,6 g/100g
Protein:               22,1 g/100g
Fedt:                    48,8 g/100g
Salt:                  < 0,0125 g/100g

Holdbarhed:
Uåbnet:
Se etiketten, opbevares et køligt og tørt sted.
Åbnet:
6 måneder, opbevares i køleskab.

Dosering:
90 g/kg